Община Търговище обявява традиционния си конкурс за  най-атрактивна празнична украса. И

...
Община Търговище обявява традиционния си конкурс за  най-атрактивна празнична украса. И
Коментари Харесай

Започва конкурсът „Да украсим за Коледа община Търговище“

Община Търговище афишира обичайния си конкурс за  най-атрактивна празнична декорация. И през тази година той ще се организира на фейсбук страницата на състезанието „ Да украсим за Коледа община Търговище “. 

Надпреварата е за най-атрактивна външна празнична декорация на постройка, балкон, двор, междублоково или друго публично пространство, търговски обект и други. Участието е отворено за жителите от всички обитаеми места в общината, за физически и юридически лица.

Заявки за присъединяване са подават до 12.00 ч. на обяд на 23 декември 2022 година Изпращат се до три фотоси на всеки обект, участващ в конкуренцията,на имейл адреса  или на персонално известие на фейсбук страницата на състезанието.Посочват се имена (организация или фирма), адрес на обекта и телефон за връзка.

Всички фотоси ще бъдат оповестени в страницата. Първите 10 участници, получили най-вече лайкове на обявата с тяхната декорация, ще завоюват ваучер от магазин за артикули за бита, на стойност 100 лв.. Гласуването ще продължи до 12.00 ч. на 3 януари 2023 г.

През януари ще бъде оповестена и датата за връчване на премиите.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР